תגובה לד

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/12/2008 | 01:28 | מאת: איבט ריינס

שלום ד"ר דרור גרין תודה לך על תגובתך המהירה אתה כתבת כי לצערך עדיין לא פגשת בטיפול שיכול לרפא את הטראומה. הייתי שמחה להכיר לך את עבודת האנרגיה מקרוב. באם אתה מעוניין אני מוכנה לבוא עד אליך ולטפל במטופליך אשר סובלים מהלם קרב, בנוכחותך. אני אשמח להועיל להם ולך תהייה אפשרות להיווכח בהשפעת אנרגיית האור על בריאותם בכבוד איבט ריינס מטפלת באנרגיות אור ואהבת אל

20/12/2008 | 08:33 | מאת: יהודה

בולשיט ומי באמת יכול לקרוא את הספר שכתבת למטה אני רק יכול להבין שאת באמת לא יודעת מה הוא הלם קרב ומאחל לך הצלחה

תודה, איבט, נדמה לי שיהיה לך קצת קשה להגיע אלי כדי להדגים את שיטתך, משום שאני גר בבולגריה. טיפול נפשי מבוסס על אמון ועל סודיות מוחלטת, ולעולם לא אחשוף את מטופלי בפני מישהו אחר, או אעשה בהם ניסויים (ב'אנרגיות' או בכל שיטה אחרת). אני משער שאם היית מטפלת בהצלחה בהלום-קרב אחד, הוא היה ממהר לספר על כך בעצמו. עד היום לא שמעתי על מקרה כזה. מדוע שלא תפני לאגף השיקום, או לצבא האמריקני, ותנסי להציג את שיטתך? ישנם בעולם מאות אלפים הסובלים מהלם-קרב. כאן בפורום הצעות כאלו נשמעות שטחיות, וחברי הפורום שלנו אינם רוצים להיות שפני ניסיון לגישות 'רוחניות' שאין להן כל בסיס מוכח. שבת שלום, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב