עזרה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/11/2008 | 12:02 | מאת: פבל

שלום לכולם אני שוחררתי מהמילואים בעקבות הלם קרב קיבלתי פרופיל 21 נפשי שקובע ששוחררתי בעקבות הלם קרב, השאלה כזאת האם אני יכול לתבוע את משרד הביטחון ואיזה חומר אני צריך להציג?

19/11/2008 | 16:23 | מאת: צVק@

האם היית שותף לארוע שהוביל להלם קרב בשרות מילואים / סדיר או בדרך אל השרות או חזרה הבייתה? אתה יכול לגשת לסניף הקרוב של אגף השיקום ולבקש את הטפסים למילוי בקשה להכרה בך כנכה צה"ל בשלב הראשון של הגשת הבקשה לא צריך כלום מלבד חתימה על הבקשה אם תתבקש חתימה של עו"ד אתה יכול לכתוב את בקשתך ולבקש חתימה בבית המשפט הקרוב על המסמכים - הליך שיחסוך לך המון כסף צביקה

19/11/2008 | 16:23 | מאת: צVק@

האם היית שותף לארוע שהוביל להלם קרב בשרות מילואים / סדיר או בדרך אל השרות או חזרה הבייתה? אתה יכול לגשת לסניף הקרוב של אגף השיקום ולבקש את הטפסים למילוי בקשה להכרה בך כנכה צה"ל בשלב הראשון של הגשת הבקשה לא צריך כלום מלבד חתימה על הבקשה אם תתבקש חתימה של עו"ד אתה יכול לכתוב את בקשתך ולבקש חתימה בבית המשפט הקרוב על המסמכים - הליך שיחסוך לך המון כסף צביקה

19/11/2008 | 19:35 | מאת: פבל

קודם כל תודה על ההכוונה. אני הייתי שותף לארוע שהיה בעת מלחמת לבנון השנייה והייתי בשירות המילואים.

21/11/2008 | 12:58 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלום פבל, אתה כותב ששוחררת בעקבות הלם-קרב וקיבלת פרופיל 21. האם בחוות-הדעת של הפסיכיאטר ששחרר אותך נכתב במפורש ששוחררת בעקבות הלם-קרב? אם כן, עליך לבקש את הטפסים הדרושים (תוכל למצוא אותם באתר של אגף השיקום, באתר משרד הביטחון), ולהגיש אותם בהקדם. עם הגשת הטפסים תוכל לפנות גם לעובדת השיקום ולבקש טיפול מיידי. אם לא נכתב במפורש שהשתחררת בעקבות הלם-קרב, כדאי שתאסוף את כל המסמכים המעידים על הפגיעה שלך, ותפגוש אנשים ומפקדים ששירתו אתך ויכולים להעיד על הפגיעה. אגף השיקום יעשה הכל כדי לעכב ולמנוע את ההכרה, אך ככל שתקדים ותגיש את התביעה יהיה קל יותר לזכות בהכרה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב