עד כמה מ"ג וליום ביום יכול נכה לקחת?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/10/2008 | 12:14 | מאת: יוסי

אני לוקח 20 מ"ג וליום ליום, ומרגיש שזה לא מספיק לי. בקשתי מהרופא שלי עוד תוספת של 5 מ"ג, אך הוא סירב. השאלה שלי היא האם אפנה לרופא אחר הוא יאשר לי את הכדור הנוסף, או שהפסיכיאטר הנוכחי במצבי היה צריך לתת לי כדורי הרגעה יותר חזקים כמו קלונקס. אני סובל מ-PTSD. כל נכה יכול לענות לי.

06/10/2008 | 12:16 | מאת: יוסי

אני מרגיש עצבני , יותר מידי, ולכן מבקש תרופת הרגעה טובה.

06/10/2008 | 13:15 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלום יוסי, אני מציע שלא תקבל עצות פסיכיאטריות בפורומים פתוחים, ותתייחס ברצינות אל עצותיו של הרופא שלך. אינני יודע אם רופא אחר יאשר לך כדורים נוספים, אך זה ממש לא נכון לפנות במקביל לשני רופאים ולקחת במקביל שתי תרופות. הווליום והקלונוקס משמשים למטרה דומה, להרגעה זמנית, ואינני בטוח שהקלונקס 'חזק' יותר (זה תלוי במינון). מה דעתך לבקש מן הרופא שלך (כדאי שזה יהיה פסיכיאטר) להחליף את הווליום בקלונקס? יתכן שהקלונקס יהיה יעיל יותר עבורך. בהצלחה, ושנה טובה, ד"ר דרור גרין

06/10/2008 | 23:30 | מאת: הפצוע האלמוני

ישנם גם אפשרויות נוספות היכולות לתת מרגוע בעת התקפת עצבים וזה מנסיוני: 1. כשזה תוקף אותך תנסה להקשיב למוסיקה טובה או שיר שאהובים עליך. 2.נסה להתעסק בתחביב שאהוב עליך ההתעסקות מרגיעה ומעבירה מחשבות. 3.הוצאת מרץ בספורט, גורמת למוח לשחרר חומרים מרגיעים לגוף, אם אתה רוצה לעסוק בספורט הבדק קודם אצל רופא, שהנך כשיר גופנית והתחל בהדרגה. 4.לך לחוף הים הסתכל על הגלים והשקיעה, נשום נשימות עמוקות. ולסיום תרגיש טוב יותר ושנה טובה יותר

מנהל פורום טראומה והלם-קרב