הלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/07/2008 | 15:43 | מאת: אברם

אני הלום קרב מלחמת יום כיפור התחלתיבבקשה להכרה והיום אני בשלב שבו אני מוזמן לפגישה עם פסיכיטר שיקבעאת מצבי אני במתח נוראי כאילו כל חיי תלויים באותו פסיכיטר ברצוני לספר שהמחלה פרצה לפני חמש שנים למרות שאני חולה כבר מאז מטופל בתגובת קרב תל השומר אחררי אשפוז ארוך שותה 11 כדורים ביום וחיי עם כל הסבל שאתם מכריםמי יכול לעזור לי לספר לי מה עוד אני צריך לעבור בכדי לקבל הכרה'

28/07/2008 | 15:15 | מאת: יהודה

אם אתה מאזור הצפון והוזמנת לרופאה בכרמל מצבך טוב אתה עדיין אמור לפגוש פסיכולוג מטעמם והיא מחליטה אם אתה הלום קרב תוזמן כמובן למעבדת שינה זה לוקח די הרבה זמן אז קח אויר ולא להיתיאש בסוף הכול נגמר בהצלחה

אברם יקר, לא קשה לי להבין את התחושות הקשות שאתה מתאר. אני עצמי עברתי תהליך דומה בשנים האחרונות (גם אני הלום-קרב ממלחמת יום כיפור). זהו תהליך ארוך, וצריך לעבור אותו בסבלנות. זה לא תהליך נעים, וצריך הרבה כוח לעמוד מול מערכת אטומה וקשה. אני עצמי עשיתי זאת ללא עזרה חיצונית, והיום נדמה לי שטוב יותר הייתי עושה אם הייתי נעזר בעורך-דין שילווה אותי ויתמוך בי. אתה מוזמן להישאר אתנו כאן, ונשתדל לעזור ולסייע בכל שלב שתעבור בתהליך הזה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב