בתקווה שהסיוט יגמר

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/07/2008 | 10:43 | מאת: אזרחית

אני מבקשת לדעת את המקור אליו פונים ראשונה לתחילת הליך טיפולי של הלם קרב. עפ"י הדברים שקראתי וגם אצלכם בפורום ברור לי שבעלי הלום קרב אנא עזרו לי בגלגלי הצלה מאיפה מתחילים תודה

27/07/2008 | 11:00 | מאת: צVק@

יש לפנות ולהגיש בקשה להכרה האגף השיקום הקרוב למקום מגוריכם להגיש את כל הבקשה כולל התצהירים החתומים על ידי עו"ד ניתן להשתמש בשרותי רשם בית המשפט שעולים פחות מ 50 ואין צורך (לפחות לא בשלב הראשון) להשתמש בשרותיו היקרים של עו"ד אני ממליץ עוד קודם להגשת הבקשה לפנות לסיוע של בעל מקצוע בתחום עו"ס, פסיכולוג, פסיכיאטר. בהצלחה צביקה

שלום לאזרחית, אם את מבקשת שבעלך יקבל טיפול עליך לפנות ליחידה לתגובות קרב של צה"ל בתל-השומר: 03-7377007, 03-7376327. כדי לזכות בתמיכה לטווח ארוך יותר (ולצערי הטראומה לא חולפת בעקבות טיפול), כדי להגיש תביעה להכרה על-ידי אגף השיקום במשרד-הביטחון. את טופס התביעה תוכלי להוריד באתר של משרד-הביטחון: http://www.shikum.mod.gov.il/he-il/ShikumH/Forms/Recognition/ מידע מקיף על הגשת התביעה תוכלי למצוא באתר של סיגל וארז יער: http://www.yaar-law.com/ למרות דבריו של צביקה, ולמרות שאני עצמי עשיתי זאת ללא ליווי משפטי, בדיעבד נדמה לי שכדאי מאוד להיעזר בעורך-דין מנוסה בתחום זה. בהצלחה, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב