בקשה לעזרה בעריכת מחקר לתואר שני

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

17/07/2008 | 11:22 | מאת: פנינה

אני בתו של הלום קרב ממלחמת שלום הגליל עורכת מחקר במסגרת לימודי לתואר שני בנושא יחסים בין אישיים אצל דור שני לנפגעי הלם קרב. אם את/ה בן/ בת של הלום קרב ובגילאי 15- 35. אודה לכם מאוד אם תיצרו איתי קשר למייל ע"מ שאשלח לכם שאלון. תודה רבה ורק שמחה! פנינה. [email protected]

18/07/2008 | 08:13 | מאת: מאיר

שלחי לי

20/07/2008 | 10:38 | מאת: צVק@

בוקר טוב את מוזמנת לשלוח אלי את החומר ואני אעניין את 2 בנותיי - הן תצורנה קשר אתך אם זה יעניין אותן צביקה קומיי [email protected] 052-2888486 נ.ב בהצלחה במחקר - אני מבקש לקבל עותק של העבודה לצורך השכלתי בנושא - תודה

22/07/2008 | 20:32 | מאת: מאיר

פנינה שלום כתבתי לך את הכתובת תשלחי לי בדואר . אין לף אחד גישה למחשב שלי עם זה חשוב לך . אז לפי הכתובת.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב