האם אני הלום קרב?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/07/2008 | 21:00 | מאת: גולנצ'יק

אני משוחרר כ 3 שנים עברתי תקופה לא קלה בצבא איבדתי חברים אבל אני עדיין אוהב את הצבא ומוכן לעשות הכל בשביל לחזור לצבא לעיתים אני נכנס לתקופה של עצבנות ואי שקט לא מוגדר כל לילה אני חולם על כל מיני חלומות שקשורים לנושא לאחרונה אני מרגיש שזה מתחזק יותר ויותר אני מרגיש שאני מתחיל להשתגע..

18/07/2008 | 11:41 | מאת: הפצוע האלמוני

לדעתי הפרטים שמסרת בהודעה מעטים מידי על מנת לענות על שאלתך. אך ממה שמסרת נראה שיש לך בעיה שצריך לבדוק אותה אצל איש מקצוע לכן כל מה שאתה צריך זה לפנות לפסיכולוג או פסיכיאטר ולספר יותר פרטים על הרגשתך חשוב לציין לספר את כל הפרטים גם אם הם לא נעימים על מנת לאבחן במדוייק ממה אתה סובל. האמירה שלך "אני מרגיש שאני מתחיל להשתגע.." היא אמירה כללית מידי. אל תחכה ואל תתבייש לגשת ליעוץ. הפצוע האלמוני

19/07/2008 | 20:56 | מאת: גולנצ'יק

כמו שרשמתי אני מכור לצבא אני עושה מילואים ואני לא רוצה להפסיק לעשות מילואים אני מפחד שיגידו לי שמע אתה לא כשיר למילואים נפשית

22/08/2008 | 15:38 | מאת: סטיוש

אתה לא ברור הרצון שלך לחזור לצבע למרות שסבלת שם ואיבדת חברים לא נכון אתה צריך למצוא את עצמך בחיים האזרחים במקום שלא תסבול שם חפש מקום טוב אתה צעיר מאד כל החיים לפניך

26/11/2008 | 03:04 | מאת: בן.

כמה שאת/ה צודקת, כמה קל להגיד ! וכמה שזה קשה!

מנהל פורום טראומה והלם-קרב