האישה של....

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

07/07/2008 | 17:49 | מאת: שרה

אודות לאתר הנפלא הזה הצלחתי להבין שבעלי פגוע הלם קרב: חיינו היו יכולים להמשיך בשיגרה ( הקשה של 35 שנה) לו הבן הצעיר שלנו (לאחר 3בנות שיתגייסו) אמור להתגייס בעוד שנה. כל המתחים, החרדות, החוסר שקט צצים עכשיו ביתר עוצמה. בעלי מעיד שהוא בפאניקה מהגיוס של הבן. נסיתי להניע אותו לגשת לבדיקה\טיפול\ שיחה. הוא מסרב בתוקף ואני חסרת אונים ופוחדת כי אם גיוסו של הבן אי"ה המצב ילך ויחמיר. מאיפה להתחיל? אני מבקשת מאנשים שחיו בהדחקה רעיונות על הדבר שעזר להם להתחיל להתמודד עם המצב

08/07/2008 | 23:51 | מאת: מאיר

שיתן לו להתגייס לטירונות ואז לפנות למשקית תע"ש היא תציין בתיק שלו את הבעייה ובגמר הטירונות הוא יוזמן למיון שם הוא צריך לספר מה עובר על אבא שלו יכולים להשאיר אותו קרוב לבית וכל יום בבית .. במידה שהבן לא ירצה וילך לקרבי תוכלו לפנות לקצין העיר ולהציג את הבעייה . מאוד כדאי לו לגשת לטיפול בשלב מסויים הגיל מכני ולא כדאי להיכנס לחרדה קשה ולהינזק יותר .

01/08/2008 | 18:26 | מאת: לי

שלום לך מה בנכם רוצה לעשות בצבא? בעלי הלום קרב. הבן התגייס לפני 5 שנים ליחידה מיוחדת וגם במלחמת לבנון האחרונה היה עמוק בלבנון. שרדנו! היו ימים שלא ידעתי איך נעבור אותם, אבל שורדים. מה שצריך לדעתי זה לתת לבן לחיות את חייו ושבעלך ינסה להעזר בטיפול.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב