בקשת עזרה למחקר

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

10/06/2008 | 15:42 | מאת: תמר

שלום לכולם, שמי תמר ואני סטודנטית לעבודה סוציאלית שנה ג' במכללת תל-חי. במסגרת עבודת הסמינריון אני עורכת מחקר אודות נשים החיות עם בן זוג הלום קרב. הקול של המשפחות ושל הנשים, בפרט, הוא קול שמאוד חשוב שישמע ולכן המחקר, שמטרתו במידה רבה, העלאת הנושא למודעות הציבורית. לעזרתכם אודה, תמר כתובת המייל שלי: [email protected]

10/06/2008 | 17:50 | מאת: צVק@

שלום לתמר את מוזמנת ליצור קשר בשעות היום צביקה 052-2888486

12/06/2008 | 19:48 | מאת: חלי

תמר שלום שמי חלי אני בת 30 ואני בתו של פגוע הלם קרב מאז מלחמת יום הכיפורים . אם הסיפור האישי שלי יוכל לעזור לך במחקרך , אשמח .

מנהל פורום טראומה והלם-קרב