שוב פעם זיקוקים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/06/2008 | 01:41 | מאת: אברהם שרווד

שלום לחברי הפורום! רציתי לשתף אתכם באירוע שחוויתי היום (בעתם אתמול) בחתונה של חבר קרוב. אז ככה, החתונה הייתה בקיבוץ ניר עציון שבצפון ובמהלך החתונה ללא הכנה מוקדמת זה קרה, הדבר הגרוע מכל שאני כל כך מפחד ממנו... התחילו זיקוקים ובעוצמה חזקה! כשהתחילו הזיקוקים ממש לא ידעתי מה לעשות, אבל אח"כ מיהרתי לבר, לקחתי בקבוק בירה (לא היה גולדסטאר, אבל זה לא כבקשתך...) וניגשתי לפינה הכי רחוקה על הדשא. אחר כך ניגשתי לבריכה שהייתה בסביבה, הפשלתי מכנסיים ושכשכתי את רגלי במים של הבריכה. זה הרגיע אותי... הרגיע במקצת, אבל הראש... הראש נהיה מבולבל ועד עכשיו כואב לי הראש. רציתי לכתוב כאן, כי כאן אני מרגיש בבית עם חברים לנשק. רציתי לכתוב ולו בשביל לפרוק את הכאב, הבלבול, את הכעס של למה זה מגיע לי ובכלל לשתף אתכם... מקווה שלא הצקתי יותר מידי, אברהם.

06/06/2008 | 20:35 | מאת: מאיר

בשביל מה אתה הולך לחתונה מה אתה לא יודע תגיד תודה שלא לקח אותך טיפול נימרץ .

06/06/2008 | 22:00 | מאת: יהודה

שבת שלום אברהם ממש לא הצקת בשביל זה כולנו כאן מכירים גם מכירים את חרדת הזיקוקים מקווה שנרגעת מעט אני אני נוהג לשתות במצבים כאלה אבל לא בירה משהו יותר צלול עם יותר אלכוהול שבת שלום

מנהל פורום טראומה והלם-קרב