כולנו שווים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

27/05/2008 | 21:22 | מאת: צביקה קומיי

לתמר שלום רק אם נצא מן הארון נוכל ותהיה לנו הזכות לעמוד זקופים להרגיש ולאמר נכון כואב לנו אבל לא נשברנו - אנחנו לא חולי נפש אלא אנשים שהגבנו בצורה נורמלית למצב לא נורמלי אני מזדהה בשמי המלא ומצרף גם מספר טלפון לכל מי שחושב שיוכל לעשות טוב עם מספרי זה צביקה קומיי 052-888486 שלך צביקה

30/05/2008 | 13:55 | מאת: צVק@

כולנו שווים - אבל שונים אני אכן כתבתי את האמור למעלה באחת מהתכתבויות העבר ובכל זאת אני לא אוהב שמישהו מזדהה בשמי ופותח ענף כאילו אני הוא הפותח את הנושא אני ממשיך להאמין במה שכתבתי אבל כועס על הזיוף שבת שלום לכולם צVקa

שלום צביקה, באמת תהיתי מה פשר ההודעה הזו. אני משער שאם מצטטים אותך, אתה שווה יותר. :) להתראות, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב