אל תלך למילואים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

25/05/2008 | 15:52 | מאת: עילום שם

חינכו אותנו שמי שלא הולך למילואים - בוגד במדינה ובחבריו אני אומר שבכל מקרה אל תלך למילואים הגעת כבר למצב מסוכן - קח את השליטה על החיים שלך - אל תלך למילואים בין אם יסכימו ובין אם לא מה כבר יוכלו לעשות לך? כלא? גם אני לאחר 34 יום מילואים קרביים במלחמה האחרונה - את כף רגלי לא יראו שם יותר בין אם זה יהיה בהסכמה ובין אם לא אני יודע שזה כבר מסוכן לי.

25/05/2008 | 23:17 | מאת: הלום קרב

למה אתה כותב את זה כאן..

26/05/2008 | 00:23 | מאת: הפצוע האלמוני

אני לא יודע מה הם המניעים שלך לכתוב הודעה כזו לא ללכת למילואים הרי זו הסתה. אם אתה משדר מצוקה אישית של פחד וחרדה מהמילואים בעקבות השרות שלך במלחמה אתה חייב לפנות לטיפול ולטפל בעצמך כמו כל הנפגעים, שם יעזרו לך. לא אחראי מצידך לצאת בהודעה כזו, לכן לפני שאתה ממהר לצאת בהודעה מהסוג הזה תחשוב קצת!!! הפצוע האלמוני

26/05/2008 | 12:15 | מאת: עילום שם

זה היה בתגובה למקרה ספציפי , נכתב כאן בטעות , לא ראיתי איך מגיבים באשכול מסוים ואני לא חושב שמשהו שכתבתי הוא פסול כל אדם אחראי למעשיו - אם מישהו מרגיש ששירות מילואים יכול להזיק לו בצורה קשה שלא ילך. אולי אתם עוד צעירים וסומכים על מערכת הבטחון שתדאג להלומי הקרב, מי שמחכה שיטפלו בו ושידאגו לו ושיעשו לו - עלול לחכות שנים רבות.

31/05/2008 | 19:28 | מאת: אלן

לא חייבים להיכנס למצבי פחד בלתי -אפשריים . לנפשינו מגיע מנוחה מן הזוועה ומן הצבא .

מנהל פורום טראומה והלם-קרב