סרט על טראומה והלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/05/2008 | 07:54 | מאת: אפרת

שלום, אנו יוצרים סרט על טראומה וכל הסובב אותה, מהאנשים הסובלים והחיים עם טראומה ועד ההתמודדות והטיפול בה. אנו מעוניינים לדבר עם כמה שיותר אנשים המוכנים להאיר לנו נושא זה ואולי מוכנים אף להשתתף בסרט. אפרת-0508556411 [email protected] בתודה רבה יוצרי הסרט.

19/05/2008 | 11:27 | מאת: סרט

נא לפרט : איזה גוף עומד מאחורי הסרט? מהי מטרת הסרט? מיהו קהל היעד שיצפה בסרט? סרט מסחרי? בהתנדבות? תודה

20/05/2008 | 23:27 | מאת: אברהם שרווד

שלום וברכה! ברצון אשמח לעזור ולתרום מניסיוני ומההתמודדות שלי עם הטראומה מהאירוע. אכן גם אני אשמח לקבל פרטים נוספים בקשר לאופי הסרט, פרטיו וכדומה. נראה לי שכדאי יהיה לכם לספר ולהסביר לשאר חברי הפורום את הפרטים ושהדבר יהיה ברור לכולם, הרבה אנשים ישמחו לשתף פעולה בעניין באם ידעו לאן פני הדברים מועדות. אני, אישית, מרגיש שיש לי מעין סוג של שליחות בנוגע למחלתי הנפשית. אני מקווה שאוכל לעשות מספיק דברים בחיי על מנת שהציבור יכיר את התופעה של הלם קרב. שהציבור יכיר וידע מהן התופעות שמהן אנו סובלים, שיכיר שאנו לא סתם פסיכים שנוטלים כדורים פסיכיאטרים ושאיננו חולי נפש. אנחנו בסך הכול אנשים רגילים שמה לעשות, ואיתרע מזלנו לנו וחווינו אירוע טראומתי שבגינו הקפיץ שבגוף שלנו נדרך בכל פעם מחדש... בהצלחה בסרט ובפרויקטים נוספים, אברהם שרווד.

21/05/2008 | 00:58 | מאת: הפצוע האלמוני

אם כל הרצון הטוב לנסות ולעזור לאחרים, צריך לזכור שרצוי לשמור על הסודיות הרפואית של כל אחד ואחד מהנפגעים. לצערי החברה שלנו כיום עדיין לא בשלה לחשיפות של אנשים חולים הלוקים בהפרעות בתחום הנפש, עדיין ישנם סטיגמות והתרחקות מאנשים כאלה לכן החשיפה יכולה לעלות לנו ביוקר ולפגוע בשגרת חיינו שהיא גם כך קשה. לדעתי אפשר לספר את הסיפור את הסמפטומים את ההתמודדות לנסות לעזור ביעוץ והכוונה אך לא להחשף. זיכרו נחשפת פעם אחת - אתה שרוף! הפצוע האלמוני

21/05/2008 | 01:46 | מאת: צVק@

שלום את מוזמנת ליצור קשר טלפוני, אני מבקש להתקשר אלי מטלפון עם מספר גלוי בשעות היום צביקה קומיי 052-2888486 [email protected]

מנהל פורום טראומה והלם-קרב