פחד מפיגועים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/05/2008 | 13:07 | מאת: ...

לפני חודשיים בערך היה פיגוע ירי בספריה של "מרכז הרב", ואני תלמיד שם, באותה זמן של היריות הייתי בחדר (שמעתי את היריות וראיתי את ההרוגים, אם זה הכרחי לדעת)- השאלה היא ככה: יש לי פחד להכנס לספריה, וכשאני שם אני מפוחד מאוד, וגם מחוץ לספריה אני נבהל מאוד מרעשים חזקים פיצוצים גרירות וצעקות וכדומה, זה מצריך טיפול או משהו כזה? תודה.

שלום לך, כן, כדאי מאוד שתפנה לטיפול בהקדם האפשרי, כדי שלא לסבול בעתיד מסימפטומים קשים יותר. אתה יכול להתקשר לנט"ל ולבקש מהם סיוע: http://www.natal.org.il/?CategoryID=159 או בטלפון: 1-800-363-363 בברכה, ד"ר דרור גרין

23/05/2008 | 04:23 | מאת: ד"ר ברוך אליצור

בכדי להבין את התגובות שלך לפיגוע, אני ממליץ להכנס לאתר שלי וללימוד מה הס הסיבות לתופעות השונות בעת חרדה וכן לילמוד שיטות הרפיה. אתה גם יכול לצרוב תקליטור הרפיה בן 40 דקות המכיל ארבע הקלטות שונות להרפיה. כתובת האתר www.baruch-elitzur.com

מנהל פורום טראומה והלם-קרב