רע לי בחיים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

12/05/2008 | 10:40 | מאת: ניסים

כל יום אני מחקה לליליה ובליליה מחקה לבוקר אין לי עניין בחיים .לא טוב לי מאוד רע לי יש לי הכל ואין לי כלום ..קיבלתי מחשב ואני רוצה להתחיל לכתוב בפורום הזה .אולי אוכל קצת להעביר את הזמן .סיפור חיי קשים ולאט לאט הייתי רוצה לכתוב שילמדו הלומי הקרב החדשים עלינו . ניסים

12/05/2008 | 19:18 | מאת: יהודה

שלום ניסים וברוך הבא ואנו כאן נשמח לעזור ולתת תמיכה בעת הצורך ותתחדש על המחשב החדש ולספר תמיד תוכל ובזמנך החופשי

12/05/2008 | 20:49 | מאת: אברהם שרווד

שלום וברכה ניסים! אני מוסיף לברך אותך גם בשמי על קבלת המחשב החדש, ובאמת שאל תהסס... בכל בעיה שיש לך ושאתה רוצה לדבר עליה (לכתוב עליה...) אתה מוזמן בכיף! אני, אישית, מוכן לשבת ולקרוא מה יש על לבך ולעזור בכל מה שאוכל... בברכה, אברהם.

13/05/2008 | 21:39 | מאת: הפצוע האלמוני

הי ניסים, מנסיוני האישי היתה לי תקופה כזו, אני יודע שבתקופה ההיא אף אחד לא היה יכול לעזור לי הרגשתי פשוט רע מאוד וחסר חיוניות. אני יכול לומר לך שהזמן + הטיפולים השונים+התמיכה של המשפחה+התמיכה של החברים+הרצון שלי, הביאו לשינוי לאחר תקופה של 2.5 שנים לערך, לכן במערכה הזו צריך להיות סבלני ואופטימי. אני שמתי לב שככל שסיפרתי את סיפורי לאחרים כך הרגשתי הקלה, כאילו שיש לי בחילה ואני מקיא את הכל. אני לא יודע באיזה שלב אתה בטיפול אבל אני חושב שכדאי להיות אופטימי. הפצוע האלמוני

13/05/2008 | 22:04 | מאת: מאיר

ניסים. אתה יכול לכתוב אימייל שלי כתוב לי ונעביר את הזמן יחד. תעשה שליכט ושפשף עד שהמרירות תלך.בו נוריד ציפורניים יחד .

שלום ניסים, כתבת שרע לך, ושאין לך עניין בחיים, ובהמשך כתבת גם כיצד ניתן להתמודד עם זה. ראשית, אתה מוזמן להשתתף בפורום, ולכתוב כאן את סיפור חייך, כפי שהצעת. הכתיבה היא דרך מצוינת להתמודדות ולטיפול עצמי, וכאן תמצא תמיד אוזן קשבת וחברים שיקשיבו לך. שנית, הרצון שלך לעזור להלומי-הקרב החדשים חשוב ומתקבל בברכה. גם הטיפול באחרים הוא דרך להתמודדות עצמית, ואני בטוח שגם אתה תפיק מכך תועלת ותתחזק. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

15/05/2008 | 22:47 | מאת: מאיר

ניסים שלום . היה נעים להיפגש איתך היום רק חבל שהלכתי מבועס ממך.אתה אדם ניפלא וחבל שלא יכותי לישר אותך קצת . צלצל בלילה אני ער נדבר כמה שתרצה ועד שתרגיש טוב . מאיר

מנהל פורום טראומה והלם-קרב