רוני מורנו

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/05/2008 | 00:06 | מאת: טל יוסי

אני לאחר בקשות חוזרות ונישנות להיפגש איתך ניעניתי בסרוב מספר התיק שלי הוא 675499 תקרא ותלמד אני מתכון להתאבד וזו תהיה הפעם ה9 שלי לאחר שהפסדתי את כול מה שיש לי בחיים ולך כמו לכול המערכת שאתה עומד ברואשה תהיו אחראים למותי שלך ולא בהוקרה טל יוסי אתה צריך להודות לי שחסכתי לכם הרבה כאב ראש

שלום יוסי, עצוב לי מאוד לקרוא את הדברים שכתבת, משום שהייאוש שאתה מבטא בנוגע ליחס של אגף השיקום מייצג למעשה את כולנו. לא רק עם רוני מורנו קשה להיפגש, אלא כל פניה למערכת השיקום נעשית באופן עקיף ומסובך המונע מרבים לקבל מענה לפניותיהם. אינני חושב שאיום בהתאבדות ישפיע על רוני מורנו או על מערכת הפקידות של אגף השיקום, שבחודשים האחרונים נוקטת בסחבת מכוונת המעכבת תשלומים לעשרות אלפי נכים בשל סכסוך עבודה פנימי. אני מקווה שתישאר אתנו ובמקום להתייאש ננסה למצוא פתרונות ממשיים לבעיה. אם המצוקה כה גדולה אתה מוזמן לכתוב אלי, ואשתדל להשיב לך במהירות. חייך חשובים יותר מכל, ואני בטוח שכל חברינו בפורום ישמחו לסייע לך. שלך, ד"ר דרור גרין

05/05/2008 | 09:07 | מאת: יהודה

גם אני חושב כמו דרור יוסי אנחנו כאן יודעים ויכולים לעזור לך לדעתי ובטח לדעת כולם אל לך לעשות שטויות ולתת להם להנות צריך להלחם בהם ואנו יודעים להלחם צור עם מי מאתנו קשר אפילו במייל ומבטיח לעשות הכול בשבילך בהצלחה

05/05/2008 | 19:55 | מאת: מאיר

ל שלום. אפילו בעולם הבא לא יקבלו אותך . כל עוד שאתה חי אתה תוכל לשנות דברים .בעולם הבא תהיה מחוץ לתחום ואפילו את שמך לא יראו תהה רחוק מעבר לגדר ולא מגיע לך את זה .תמשיך כל עוד שאתה חי .אנחנו פה נסייע לך תכתוב מה שמעיק לך .גם כשאנחנו לא כותבים נכנסים תמיד לקרוא בפורום.תהיה חזק .

05/05/2008 | 23:22 | מאת: אברהם שרוד

טל ידידי היקר! כמו שכתב מנהל הפורום ד"ר דרור גרין שאני בהחלט מסכים עם דבריו, אני מציע גם את עזרתי, ובכל בעייה שמתעוררת אצלך אתה מוזמן לפנות אלי הן בנייד והן במייל. אני אשמח ברצון לעזור בכל מה שאוכל וכן להפנות אותך למומחים בדבר. בינתיים אתה נמצא איתנו וזה מבורך, אתה בידיים טובות! כתובת המייל שלי: [email protected] הנייד שלי: 050-8336107 שלך באהבה, אברהם :)

07/05/2008 | 07:49 | מאת: מאיר

טל צלצל לאלבינה היא יכולה לעזור לך להתחיל מחדש . מס הטלפון שלה 0525867714

מנהל פורום טראומה והלם-קרב