תגובה של שמואל למאיר

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

03/05/2008 | 14:57 | מאת: שמואל חונך ידיד של מאיר

קראתי את התכתובת שבינכם והנושא לא כל כך פשוט היות והאמא מתחקרת את הילד וכל דבר הקשור למאיר היא עומדת על הרגליים האחוריות ומאיר יכל להיפגע על לא עוול במעשיו יתרה מזאת לפי דבריו של מאיר דבר שעדיין לא בדקתי השוטר שהיה מעורב בסכסוך שבין הבעל לאשה הוא נהפך לחברה לחיים וכרגע נפרדו דרכם ואם אלו פני הדברים אני אישית רואה בחומרה אתהתנהלות המערכת בנושא זה וברור שגם הבעל יצא נפגע גם מאיר והכי הרבה הנכד נ.ב דבר אחד ברור שהפגיעה שמאיר נפגע מנושא כאוב זה היא לא פחות חמורה מפגיעתו בשדה הקרב ואם לא יותר

03/05/2008 | 19:10 | מאת: לי

מכיוון שהילד פנה למאיר, לא סביר שיספר לאמא שלו. אני לא רואה שיש למאיר מה להפסיד אם ייענה לנכד ויאפשר לקשר בינהם להתפתח. גם כך קשה לו כפי שאתה עצמך מציין עם הנתק מהנכד, לכן אם הילד כבר פנה- אין מה להפסיד.

12/05/2008 | 10:26 | מאת: ניסים

אני ניסים הלום קרב ממלחמת יום כיפור .קראתי כל מה שכתב מאיר במשך שנים אני בן 55 עובר מה שהוא עובר בבית .אני מעוניין ליצור קשר . נסים

מנהל פורום טראומה והלם-קרב