לי..

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/04/2008 | 18:01 | מאת: מאיר

לי שלום : מאז התגרש הבן לפני שנתיים כלתי חייה עם השוטר שעצר את הבן שלי .את סיפור הקשר שלי עם הנכד את יודעת. עדיין אין לי קשר איתו. ההוראות שהוא קיבל מכלתי לשעבר עבדו עד היום ואין דיבור בנינו. השוטר שחיי עם כלתי העניק אהבה לנכד שרואים רק בסרטים .הנכד קיבל ממנו אהבה מטורפת סחט ממנה כספים ועזב אותה לפני חודשיים. הנכד עובר טראומה קשה נוספת מאז הגרושים של האבא שלו . אני רואה אותו במשבר קשה מסתובב אלי בחצר עשה לעצמו מחנה מאחורי הבית שלי ומדי פעם פונה אלי לבקש דברים למחנה שלו הוא ניסה מספר פעמים להתקרב אליי עד שמצא היזדמנותלספר לי שהשוטר עזב את אמא שלו . . יש לי היזדמנות לקשר איתו ואין לי אומץ .חבר שלי שפגש את כלתי ביקש ממנה שלא תמנע ממנו להתקרב אליי היא לא ענתה לו והלכה .אני מתחיל להרגיש אצלו ילדות קשה כמו שעברו הילדים שלי . הוא תקע יתד אצלי בחצר ומחכה שאני יתקרב אליו יש לי התחלה אני חושב שהגיע הזמן ולא יודע איך להתחיל .

25/04/2008 | 16:29 | מאת: לי

מאיר יש לך הזדמנות לעזור לנכד שלך, בגלל החשש שלך (שיש לו סיבות אמיתיות), לא תעזור לילד?! לא מאמינה! אני בטוחה שאתה יכול לעזור לו ולתת לו את תשומת הלב הקבועה שהוא כ"כ צריך. מסבא אי אפשר להתגרש. תעזור לו לבנות את המחנה. תשב איתו ותחשבו ביחד מה אפשר לעשות בשביל לשפר, מה חסר... תן לו מנסיונך העשיר. תלכו ביחד לחפש ולהשיג את מה שצריך. יהיה לשניכם כיף ואמא שלו לא שייכת לעניין שבינכם. אתם יכולים לבלות שעות וימים בכיף יחד. תספר לו על מחנות שעשית אתה בתור ילד, אם אתה יודע מחנאות תלמד אותו קצת כהכנה לצופים, ואם בא לכם, אתם יכולים לצרף גם את הבן שלך ולבנות מחנה "גברים" אולי לשים אוהל אמיתי ולישון איתו פעם שם (בהנחה שזה בטוח כמובן). בקיצור- כיף גדול מחכה לשניכם, אם לא תחשוש.... בהצלחה, תספר לי איך מתקדם.

25/04/2008 | 19:59 | מאת: מאיר

לי אני הולך על זה . תודה . מאיר

מנהל פורום טראומה והלם-קרב