בקשת עזרה-הזמנה להשתתפות במחקר

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/04/2008 | 20:45 | מאת: קרן

הזמנה להשתתפות במחקר על הקשר שבין הלם קרב/ PTSD להשתתפות בשעות הפנאי. דרושים משתתפים למחקר במסגרת סמינריון של סטודנטיות בחוג לריפוי בעיסוק באוניברסיטת חיפה. נושא המחקר הוא השתתפות בפעילויות פנאי בקרב נפגעי תסמונת פוסט טראומטית. אנו תקווה כי תוצאות המחקר ישפכו אור בתחום זה, אשר רלוונטי לימינו, ויסייעו במציאת דרכי התערבות מתאימות בעת מתן סיוע לאוכלוסיה זו. לכן אנו זקוקות לעזרתכם- אם הינכם בני 20-40 ואובחנתם כלוקים בהלם קרב/ PTSD נשמח אם תסכימו להשתתף במחקר ולענות על שאלון קצר. אם הנכם מעוניינים להשתתף במחקר אנא שילחו לנו מייל לכתובת המצורפת ונחזור אליכם בהקדם. כמו כן נשמח לענות של שאלות ולתת פרטים נוספים: [email protected] תודה מראש לכל הנענים, יעל, קרן ועדי- סטודנטיות בחוג לריפוי בעיסוק, שנה ג', אוניברסיטת חיפה.

18/04/2008 | 00:03 | מאת: צVק@

למה האפליה - רק עד גיל 40? מחרתיים יש לי יום הולדת 51 וגם אני רוצה תרבות פנאי צביקה 052-2888486

18/04/2008 | 00:43 | מאת: טנגו

יש גם 61 +

18/04/2008 | 00:47 | מאת: ץץץ

מנהל פורום טראומה והלם-קרב