עדכון חיובי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/03/2008 | 22:36 | מאת: אברהם שרווד

שלום ד"ר דרור ושאר חברי הפורום! רציתי לעדכן אתכם במשהו דווקא חיובי שקרה אצלי היום... היום קיבלתי את ההודעה שעברתי את המבחן בימאות. פתאום אני מרגיש שכאילו האוויר חוזר לי מחדש ואני רק מקווה שבמבחנים הבאים אצליח גם. הידיעה תפסה אותי בעודי ישן וממש זינקתי מאושר. מאחל לכולכם את ההרגשה שהייתה לי היום. זאת הרגשה ממש מחייה נפשות. שלכם, אברהם :)

שלום אברהם, אני שמח לשמוע את ההודעה המשמחת, ומאחל לך להצליח גם בעתיד. אני בטוח שתצליח, אם תמשיך להאמין בכך. שבוע טוב, דרור

25/03/2008 | 10:22 | מאת: אלן

מזל טוב אבי בידידות אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב