שמע ישראל

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

10/03/2008 | 22:58 | מאת: מאיר

הכל הולך אצלי נגד אין לי יותר כח. לבד אני לא יכול לטפל באשתי .היא קיבלה מחלת סוכר באופן פתאומי בצורה קשה ומזריקה 5 פעמים ביום . הכל בבית מתהפך. קשה לה מאוד לשמור על איזון הסוכר . היא נלחמת עם עצמה יום ולילה ואני לא יכול לראות אותה נופלת מהרגליים. עשיתי הרבה שינויים להקל עליה אבל המצב ממשיך להיות יותר קשה ואני חסר אונים לעזור לה . תגידו לי מה אני יכול לעשות. מדי פעם היא אומרת שנמאס לה ולא רוצה יותר להזריק ורוצה שבורא עולם יקח אותה . היינו הולכים יחד עשרות שנים לטיפולים בשבילי ובשבילה .עד שהממשלה החליטה ש-מי 1 2008 כבר לא נותנים טיפול נפשי בלי טופס 17 אז גם אני הפסקתי ללכת וזורם איתה עם המצב החרה הזה . אני יושב כל הלילה ומחקה לבוקר אולי היא תרצה אותי .היא יושנת לבד עם חלון פתוח בשיא הקור רוצה אויר מכניסה אותי לפחדים אני מתעצבן בולע וסובל . אני מדי פעם נכנס לחרדה נילחם עם עצמי לא להעיר אותה יוצא לחצר ומזעיק את הילדים שלי שיהיו איתי עד שיעבור .היא כמובן לא מרגישה . הרבה חברים שלי הלכו לעולמם ואין מי שיחזק אותי אני לבד ואין לי כח יותר. אלוהים לוקח ממני את האישה שבזכותה אני שרדתי והיא ממני לא זוכה לישועה .

11/03/2008 | 10:12 | מאת: יהודה

אם איני טועה אתה יכול לבקש טיפול משחתי דרך משרד הבטחון זה לא קל כך לפחות הם עושים את אבל תדרוש תקבל בהצלחה

11/03/2008 | 17:32 | מאת: מאיר

יהודה לא רוצה שום טיפולים .רוצה שיעזרו לה בבית .ואת זה לא נותנים.

14/03/2008 | 17:45 | מאת: לי

מאיר משרד הבטחון נותן טיפול נפשי אם אתה מוכר על ידו, בלי שום טופס 17. משרד הבטחון גם נותן עזרה פסיכולוגית לבת הזוג של הלום קרב! תקבל את מה שהם נותנים ואז יהיה לך כוח לעזור לעצמך וגם לה! אל תותר מאיר! תבקש עזרה ממי שמטפל בך במשרד הבטחון.

23/05/2008 | 17:04 | מאת: ניסים

אני מקיר את הבעיות שלך סבלנות ואלוקי יעזור לך

16/04/2008 | 19:17 | מאת: רוז

החיים הרבה יותר קלים ומאוזנים איתה. תבדוק בקופה אליה אתה שייך, יש השתתפות כספית של הקופה במשאבה כזו, אבל קודם צריך לבדוק שזה מתאים לאישתך.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב