מעוניין לדבר עם אנשים השוקלים טיפול בdeep tms

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/03/2008 | 16:05 | מאת: יוסף

06/03/2008 | 17:47 | מאת: צVק@

מה זה טיפול בdeep tms על מה מדובר? צVק@

06/03/2008 | 17:52 | מאת: צVק@

גירוי מגנטי פנים-גולגלתי (TMS) טיפול באמצעות אלקטרומגנטים רבי עוצמה שמקורבים לראש, וגורמים לשינוי חשמלי בקליפת המוח. טיפול זה משיג אפקט דומה בטיפול בנזעי חשמל, אך בשונה ממנו אינו מצריך הרדמה. האם זאת הכוונה? ואם כן לאיזה צורך ואיך זה קשור להלם קרב?

07/03/2008 | 10:03 | מאת: יוסף

כן, המדובר בטכנולוגיית הגרייה האלקטרומגנטית, הבנתי שעומד בשבועות הקרובים להתחיל ניסוי טיפול בPTSD ע"י ה DEEP TMS בבתי החולים הדסה עין כרם ובבאר יעקוב. אני מעוניין גם כן לברר עוד פרטים בנושא ולדבר עם אנשים שחושבים לעשות את הטיפול. תודה יוסף

01/03/2009 | 13:56 | מאת: ענת

אני מכירה מקרוב את הרופאים בארץ המטפלים הטי אם אס ואשמח להפנות אותך לגורמים המתאימים. אם אתה עדיין מעוניין בטיפול תוכל ליצור קשר במייל [email protected] בהצלחה ענת

מנהל פורום טראומה והלם-קרב