יש דרך אבל היא ארוכה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

29/02/2008 | 17:23 | מאת: חזקי

אני לקחתי תרופות שפיל היה נופל כולל קסנאקס XR היום הני בירידה מטרופות וגם את המזון שיניתי לטיבעוני וזה עוזר אמון ואני גם נעזר בצמחים שמיצרים סרטונים למוח מודה לי שהדרך עו ארוכה ליפני אני נעזר בכל רק להשתכרר מהסמים

29/02/2008 | 17:37 | מאת: יהודה

אולי? אבל כל מסע ארוך מתחיל בצעד ראשון בהצלחה

שלום יהודה וחזקי, קיימות דרכים שונות להתמודדות עם פוסט-טראומה, וכל אחד יכול להיעזר בדרך המתאימה לו. לעתים אלו תרופות פסיכיאטריות, ולעתים אלו תרופות טבעיות. טיפול נפשי יכול לסייע מאוד, וחשוב לקבל תמיכה נפשית, בעיקר מן הסביבה הקרובה והמשפחה. שיהיה לנו יום טוב, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב