ליפונקס- החלפה לתרופה חדשה SOLIAN

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/02/2008 | 08:03 | מאת: לאה

שלום בן שלי מקבל ליפונקס במשך 10שנים, לפני כחצי שנה התחיל לו תופעות פסיכוטיים - כגון פחדים וכאילו הגוף שלו מתפרק....הרופא שלו העלתה לו עד 550 מל"ג ליום.קיבל במשך חצי שנה ועדיין לא עזר ונאלצתי לאשפז אותו. .בב"ח העלו לו עד 600 מל"ג,אבל עדיין אין שיפור. לפני כיום הוסיפו לו 100 מל"ג תרופה בשם SOLIAN שמעתי על התרופה שהיא מאד טובה והייתי רוצה שיחליפו לו ושיקבל רק SOLIAN. אשמח לקבל חוות דעת נוספת כגון אם יש סיכון מסויים להחלפת התרופה הקיימת ליפונקס לתרופה SOLIA תודה לאה

02/03/2008 | 12:41 | מאת: ד"ר דרור גרין

שלום לאה, הפורום שלנו אינו עוסק בתרופות פסיכיאטריות אלא בתמיכה להלומי-קרב ונפגעי טראומה. אני מציע שתפני את שאלתך לפורום פסיכיאטריה. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב