חלומותיהם של הלומי קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/01/2008 | 19:42 | מאת: תאיר קרזי

שלום לכולם, שמי תאיר, אני סטודנטית לפסיכולוגיה (B.A שנה ג' באונ' ב"ג) אני כותבת עבודה במסגרת סמינר שאני משתתפת בו בנושא חלומותיהם של הלומי קרב. מטרת העבודה היא לנתח תימות חוזרות בחלומות ודרכם להדגים את הטראומה. אני נתקלת בקשיים רבים למצוא אנשים שיסכימו לחלוק עימי את חלומותיהם, אנ זקוקה לכ5 חלומות. אני מאד אשמח אם מישהו/י מכם יסכים לסייע לי. אני באמת מתעניינת בנושא ואני מאמינה שחשוב להציגו, אך יחד עם זאת כל פרט מזהה של החולם לא יוצג מן הסתם, אני פשוט זקוקה לחלומות. תודה רבה! תאיר

17/01/2008 | 07:16 | מאת: צVק@

לתאיר שלום את מוזמנת ליצור קשר טלפוני בשעום היום (כשהשמש זורחת) לטלפון 052-2888486 או להשאיר דרך אחרת להתקשרות בדוא"ל [email protected] נ.ב לא ידעתי שהחלומות שלי (כהלום קרב מ 82) שונים מאחרים, אוכל לספר לך על חלומותיי או שאולי את מחפשת סיוטים ולא חלומות להשתמע צביקה קומיי

21/01/2008 | 19:46 | מאת: אברהם שרווד

שלום תאיר, אשמח מאוד לעזור לך בעבודתך. אני רואה את הפגיעה הנפשית שלי בצורה של שליחות למען שאר האזרחים ומי שרוצה מידע נוסף ויכול לסייע להלומי קרב נוספים אשמח לעזור לו. תוכלי ליצור עמי קשר במייל או בנייד. מייל: [email protected] נייד: 050-8336107. ערב טוב, אברהם.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב