רגישות לרעש אצל הלומי קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

17/12/2007 | 19:26 | מאת: ד"ר ברוך אליצור

הלם קרב הוא חויה מאד חזקה, שמעלה את רמת הורמוני החרום לשיא. התגובה הטיבעית לכל סכנה היא: "מלחמה או מנוסה" Fight OR Flight כאשר אנו מוכנים לתגובת מלחמה ברור שאחת משיטות ההתמודדות היא כעס חזק. אני לא מכיר טיפול רפואי שעשוי להוריד את רמת הרגישות. התגובה הטובה ביותר היא לנשום "נשימות מרגיעות," כפי שאני מתאר באתר שלי. הנשימות העמוקות מורידות את רמת הורמוני החרום ולכן התקוה שגם הרגישות לרעש תפחת

18/12/2007 | 02:59 | מאת: הפצוע האלמוני

מנסיוני כחולה לאחר יותר משנתיים של טיפולים התנהגותיים וטיפולים תרופתיים של 2 סוגי תרופות במינון המקסימלי, יש שיפור ברגישות לרעש ולגורמים סביבתיים נוספים. המחיר - להתמיד לקחת את התרופות כל יום.

18/12/2007 | 17:43 | מאת: ד"ר ברוך אליצור

תשובתי לך המורחבת לנושא רגישות לרעשים נמצאת למטה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב