פורום פעולה להלומי-קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

שלום לכולם, לפני שבע שנים הקמתי את פורום 'טראומה והלם-קרב' כאן באתר 'דוקטורס'. בשנים אלו גם פיתחתי גישה מיוחדת לטיפול בהלומי-קרב, וגיליתי את אוזלת היד של אגף השיקום במשרד הביטחון בטיפול בנפגעים הרבים של המלחמות האחרונות (עד היום לא קיבלתי תשובה למכתבים ששלחתי לרוני מורני ולאה רוזנברג, קצינת התגמולים באגף השיקום). הלומי-הקרב אינם 'משוגעים', אלא פצועים הזקוקים לשיקום ולתמיכה. אתם מוזמנים להצטרף אלי ולהתגייס להקמת אתר אינטרנט שיוקדש לטיפול בהלומי-הקרב ונפגעי הטראומה. באתר המיוחד יהיו אנשי מקצוע שיציעו טיפול אינדיבידואלי וטיפול קבוצתי לנפגעים ולבני-משפחותיהם, עורכי-דין שיציעו סיוע משפטי למי שנתקל באטימות של משרד הביטחון ומידע רב לכל מי שמתחיל את מסע השיקום הארוך והמפרך. באתר 'פסייקום' פיתחתי את הקליניקה הווירטואלית הראשונה, וגיליתי עד כמה היא יעילה לטיפול ולתמיכה בהלומי-הקרב, המתקשים לצאת מביתם. אני תורם בשמחה את המערכת שפיתחתי, כדי שתשמש כבסיס לאתר החדש להלומי-הקרב, וקורא לכם להצטרף ולסייע בהקמתו. אתם מוזמנים להצטרף לפורום המיוחד שהקמתי למטרה זו, כדי שנוכל להקים לעצמנו את מערכת התמיכה לה אנו זקוקים, מבלי להיות תלויים במשרד הביטחון. http://www.psychom.com/forum.asp?id=135 תודה לכולכם ובהצלחה לכולנו, ד"ר דרור גרין

13/12/2007 | 19:31 | מאת: הפצוע האלמוני

שלום ד"ר גרין כל הכבוד לך על המאמצים שאתה עושה למענינו הנפגעים אני מעריך מאוד את השקעתך ותרומתך, יישר כוח!

14/12/2007 | 10:35 | מאת: ד"ר דרור גרין

תודה, פצוע אלמוני, אם כך, אתה מוזמן להצטרף ל'פורום הפעולה', ולהציע הצעות מעשיות. הרעיון העומד מאחורי הקמת הפורום היא שניקח את האחריות לעצמנו, נקים אתר שישרת אותנו ולא נהיה תלויים במשרד הביטחון ובגופים התנדבותיים: http://www.psychom.com/forum.asp?id=135 שבת שלום, ד"ר דרור גרין

19/01/2008 | 23:07 | מאת: החוג"ד

היתי חובש במלחמת לבנון השניה טיפלתי והצלתי חי חברי למלחמה למרות שלא הכרתי אף אחד מהם עשיתי את המוטל עלי בכבוד למרות שמאז השחרור לא עשיתי שום יום מלואים שזה כמעט 7 שנים מאז המלחמה אשתי הרגישה שינו ניקר ביכולות שלי לתפקד אך שתפקדתי לפני המלחמה .וכן התחילה הבעיה חוסר שינה לא אוכל בשר בכלל התפרצויות על אשתי וילדי בנאי 4ו2 שנים קושי רב בריכוז לא יוצא מהבית לא מדבר עם אף אחד לא יכול להתקרב לאשתי אולילדי שהם כבר מפחדים ממני תמיד נרגש נרדף בידי הלוחמים שלו הצלחתי להציל את חיהם תמיד רואה אותם לידי אם זה ביום ואם זה בלילה מי אז היו לי שלוש נסיונות התאבדות בלי ידיעה שאני עוסה את זה התאשפזתי ארבעה חודשים במחלקה פסיכיאטרית ברמב"ם היום אני נוטל 9 סוגי טרופות שונות של נפשיות

19/01/2008 | 23:12 | מאת: החוג"ד

היתי חובש במלחמת לבנון השניה טיפלתי והצלתי חי חברי למלחמה למרות שלא הכרתי אף אחד מהם עשיתי את המוטל עלי בכבוד למרות שמאז השחרור לא עשיתי שום יום מלואים שזה כמעט 7 שנים מאז המלחמה אשתי הרגישה שינו ניקר ביכולות שלי לתפקד אך שתפקדתי לפני המלחמה .וכן התחילה הבעיה חוסר שינה לא אוכל בשר בכלל התפרצויות על אשתי וילדי בנאי 4ו2 שנים קושי רב בריכוז לא יוצא מהבית לא מדבר עם אף אחד לא יכול להתקרב לאשתי אולילדי שהם כבר מפחדים ממני תמיד נרגש נרדף בידי הלוחמים שלו הצלחתי להציל את חיהם תמיד רואה אותם לידי אם זה ביום ואם זה בלילה מי אז היו לי שלוש נסיונות התאבדות בלי ידיעה שאני עוסה את זה התאשפזתי ארבעה חודשים במחלקה פסיכיאטרית ברמב"ם היום אני נוטל 9 סוגי טרופות שונות של נפשיות

מנהל פורום טראומה והלם-קרב