מפגש אישי עם חבר הלום קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

10/12/2007 | 01:13 | מאת: הפצוע האלמוני

פגשתי היום חבר הלום קרב ששירת איתי באחת היחידות לפני 14 שנים. אני שמעתי על הפציעה שלו במקרה, מיד יצרתי איתו קשר ונפגשנו היום לראשונה. במפגש שערך מס' שעות החלפנו חוויות על הפציעה של כל אחד מאיתנו. הפגישה היתה קשה, שנינו נפצענו באורך קשה אני התחלתי להתאושש לאחר כ-שנתיים של טיפולים הוא עדיין במצב לא טוב, ניסיתי לעודד אותו כמה שאני יכול אבל זה קשה, הרגשתי פתאום שאני סוחב על גבי 200 ק"ג, יצאו ממני הרבה אנרגיות הגעתי הביתה שפוך. לפעמים אני חושב שאני יכול להציל את כל העולם, אבל מי שמכיר את הדברים מקרוב יודע שזו אשליה. לא ההיתי מרוצה בכלל מהטיפול שנתנו לו, אני היום יודע כיצד טיפול נכון צריך להיות על מנת שיהיו תוצאות שיפור בזמן סביר. היום אני יודע שהטיפול הטוב ביותר להלומי קרב הוא הטיפול המשולב שהוא מכלול שלם של טיפולים ממיטב אנשי המקצוע והסוד הוא התמדה, רצון להלחם ואמונה. אני ימשיך לאגור כוחות ולסייע לו כי מי כמוני יכול להבין את סבלו.

10/12/2007 | 14:37 | מאת: עוזי

המשימה שלקחתה עליך היא קשה שיהיה בהצלחה

10/12/2007 | 16:23 | מאת: יהודה

שלום חבר אני קורה לזה כך אני שואב מהיין יותר משהיין שואב ממני גם אני נפגשתי עם אחד ממפקדי לפני כחודש בבית הלוחם אני מייד זהיתי אותו היות והמפקד של עיוור לקח לו כמו שניות לקרוא בשמי זה היה מפגש מאוד מרגש שכלל גם דמעות מרובות בשני הצדדים אנחנו בקשר יום יומי ונפגשים מידי שבוע בבית הלוחם זה מאוד מרגש אבל מאוד מאוד חשוב שיהיה בהצלחה ומנסיון זה נותן הרבה כוח

מנהל פורום טראומה והלם-קרב