מחפש אדם הסובל מטראומה לטיפול בחינם

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/11/2007 | 21:51 | מאת: רן

שלום רב, שמי רן, עו"ס בשלהי התואר השני בתחום. במסגרת תוכנית הכשרה לטיפול במצבים פוסט טראומטיים של המכון הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה, נתבקשנו לבצע טיפול באדם הסובל ממצב זה. הטיפול ייערך תחת פיקוח והדרכה צמודה של פסיכולוגים מן המכון. הטיפול בפועל הינו חלק מהקורס, ונעשה לאחר רכישת ידע וכלים רבים בשיטה קוגניטיבית-התנהגותית לטיפול בפוסט טראומה. אני מחפש שני מטופלים, האחד ילד והאחד מבוגר. אשמח לשמוע מכם באימייל לשליחת דואר אלקטרוני רן.

06/11/2007 | 02:23 | מאת: הפצוע האלמוני

נראה לך שאדם חולה שכל רצונו זה לקבל טיפול הולם למחלתו מאיש מקצוע מוסמך ימסור את נפשו הפגועה לטיפול אצל סטאג'ר צעיר שרוצה להשלים את התואר השני? הנה כמה דברים שלמדתי מניסיוני 1.הטיפול בפוסטטראומה קשה ומורכב ודורש מומחה לתחום עם ניסיון. 2.הטיפול יכול להמשך זמן רב ורצוי שימשך עם המטפל הקבוע. 3.הצלחת הטיפול תלויה בין השאר, בקשר בין מטפל למטופל כלומר,המטופל סומך על המטפל בשיטות הטיפול, במומחיותו ובדסקרטיות הטיפול. אם אתם רוצים ללמוד, צפו בטיפולים של מומחים בתחום באישור המטופל כמובן, ותערכו דיונים מקצועיים לאחר כל טיפול בלי נגיעה במטופל עצמו.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב