מחפש סדנא לטיפול ב-PTSD

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

13/10/2007 | 23:09 | מאת: עמי

אני נכה צה"ל 10% מחפש מסגרת למפגשים עם אנשים דומים לי לאחר שנט"ל לא בדיוק התאים לי. כל אפשרות נראית לי כולל להפגש בשפת הים או בבית קפה או כל אפשרות אחרת.

17/10/2007 | 18:16 | מאת: אברהם שרווד

שלום עמי! הייתי רוצה להציע לך את האפשרות של הרגיעה בשפת הים וכן על הים כאופציה. יש מסגרת לנכי פוסט טראומה בעמותת אתגרים שמשרד הבטחון מממן. במסגרת זאת מגיעים אנשים שסובלים מ- PTSD למפגשי שייט מפרשיות של שעה שעתיים וזה עושה עבודה נפלאה והרבה יותר טוב מכדורים!!! אשמח לענות על שאלות ולהסביר לך במה מדובר, אברהם שרווד :)

מנהל פורום טראומה והלם-קרב