אני הרבה זמן לא כתבתי פה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

22/09/2007 | 08:05 | מאת: אלן

אני חש לפעמים מדוכא ממצבי . לא שאני לא פעיל . אני פעיל ולא יושן כל היום . אבל אני חש מועקה רצינית . אולי אני רואה את החיים שלי בצבעים קודרים מדי . א בל כך אני חש . אני מאחל לעצמי לראות את העולם בצבעים ורודים יותר . אוהב אותכם אלן

אלן יקר, נדמה לי שהיטבת לתאר את מצבך. מדי פעם אתה כותב באתר, ומספר על הרגשות הקשים, וכך כבר שבע שנים. אתה כותב שאתה רואה את החיים בצבעים קודרים מדי, ושאתה מאחל לעצמך לראות את העולם בצבעים ורודים יותר. בכך אתה מפריד בין המצב הקיים לבין התקוות שלך, ולמעשה מסיר מעצמך את האחריות למצב. אין לי ספק שקשה לך, לא פחות מלשאר המשתתפים בפורום הזה. אבל היכולת לשנות את המצב מותנית ברצון שלך לקחת אחריות לשינוי המצב. איש לא יוכל לשנות אותך מבחוץ, ללא השתתפותך. כתבתי לך על כך מספר פעמים בעבר, כשכתבת מסרים דומים, ומשום מה נמנעת מלהגיב. אני בטוח שרבים מרגישים כמוך, והתגובה שלך יכולה לעזור גם לאחרים להתמודד עם הייאוש וחוסר-האונים, ולשוב ולקחת אחריות לחייהם. שנה טובה, דרור

22/09/2007 | 20:23 | מאת: יהודה

אני רואה אותם אחד אחד צועדים כבמצעד של מנצחים אחד אחד עם חיוכו המיוחד עם צחוקו המהדהד בלורית מתנוססת ברוח הירושלמית של מאי1973 במצעד בו צעדנו והיינו כל כך מאושרים על שניתנה לנו הזדמנות של פעם בחיים להשתתף במצעד האחרון של צבא ההגנה לישראל אך לחלקנו פעם בחיים הזאת היתה קצרה מאוד סרן צוקר רפי20.10.73 ולד רענן 16.10.73 משולם יצחק 16.10.73 מיכלוביץ משה 11.10.73 סג"מ בלאו גרשון 1.5.74 אל"מ יאירי עוזי 6.3.75 פרנקו רחמים 10.11.73 מייקל מארשל 17.11.73 שטינברג אבי 27.4.74 אבישי רחמים 27.4.74 כמו כן חברי שאת שמם הפרטי איני זוכר ואת יום נפילתם שלי- יום כיפור עופר -יום כיפור יעקוב גרוזנברג- יום כיפור סרן יואב-יום כיפור לבנון מרציאנו ג´ק 9.6.82 פסח רמי 9.6.82 עוזרי שמואל 9.8.82 רס"ן זידובר גדי 28.11.81 ועוד חברים שאיני זוכר את שמם ת.נ.צ.ב.ה יהודה אלקיים

מנהל פורום טראומה והלם-קרב