והנה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

20/09/2007 | 21:32 | מאת: יהודה אלקיים

עברה לה עוד שנה והיום בו עצרנו את המשך חיינו ב 13.59 עם התקפת המטוסים המצריים שם ברפידים וקסדותיהם הלבנות הבוהקות של הטייסים המצריים תקועים עדיין במוחי זוכר דרור?

20/09/2007 | 21:34 | מאת: צVק@

יהודה יקר, אני זוכר את זה כל הזמן, ולכן אינני מתרגש כמו כולם כאן מדי שנה, ביום הכיפורים. מי צריך בכלל ימי זיכרון, כשהזכרונות כל-כך חיים? חזרתי היום מחופשה של ארבעה ימים ברמת-הגולן. המקום היה יפה ורגוע, טובל בירק, עם בריכת שחיה טיפולית וצימרים נהדרים (מומלץ לכל מי שזכאי לימי נופש ממשרד הביטחון). אבל באמצע הלילה התעוררתי כששמעתי יציאות של פגזים. התברר שיחידות תותחנים מתאמנות שם באופן קבוע. לא ישנתי הרבה בנופש הזה. שנה טובה, דרור

22/09/2007 | 07:49 | מאת: אלן

שנה טובה וגמר חתימה טובה . הרבה ימי שקט השנה . בידידות אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב