תאונות דרכים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

15/08/2007 | 21:07 | מאת: טל

שלם! אני בת 24, לפני 5 שנים עברתי תאונת דרכים בה נפצעתי ונכרתה לי אצבע בכף יד. מאז נהייתי חסרת ביטחון על הכביש אבל ניסיתי להתמודד. מאז עברתי כמה תאונות- לא רציניות, אבל לפני שלושה שבועות בעודי בהיריון חודש חמישי, עברתי גם תאונה קשה שבנס לא נפגעתי. מאז אני לא רוצה לצאת מהבית, וכשאני חייבת אני יושבת מתוחה מאוד באוטו וכל הזמן מעירה לבעלי הערות. אני ממש מבקשת!!! למי לפנות? האם תרפיה מסויימת תעזור? פסיכולוג?.

שלום טל, התגובה שלך לתאונות שעברת מובנת וטבעית, וחשוב מאוד שתפני לעזרה מקצועית. מטפל בגישה ההתנהגותית יוכל לסייע לך. בברכה, ד"ר דרור גרין

16/08/2007 | 22:14 | מאת: טל

www.iaapa.org.il/site/index.asp?depart_id=46024

21/08/2007 | 15:12 | מאת: הני

אכן ישנו טיפול דרך פסיכולוג בבריאות הנפש דרך קופת חולים ישנו טיפול תרופתי מאוד יעיל שאני אישית משתמש גם כן עברתי תאונה קשה הם יעזרו לך

מנהל פורום טראומה והלם-קרב