הגשת תביעה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

02/08/2007 | 12:32 | מאת: יוסי

שלום לד"ר גרין התחלתי בשעה טובה , בירור במשהב"ט בתל השומר של האירוע שהוביל לפגיעה [במחמת-יוהכ"כ}.אני רוצה להגיש במקביל תביעה.כי אף אחד לא יחזיר לי את ה-40 שנים אחרונות.מבקש עצה לגבי עו"ד מומלץ?

שלום יוסי, אכן, איש לא יחזיר לך את ארבעים השנים האחרונות. אני מברך אותך על תחילת הטיפול. אתה יכול להגיש את התביעה בכוחות עצמך, אך תמיד כדאי להתייעץ על כך עם עורך-דין. אני מכיר את סיגל יער, ומעריך את הרגישות והמחויבות שלה לנושא זה. תוכל להתקשר אליה לטלפון: 1-800-303355, או 04-9541413. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

02/08/2007 | 15:27 | מאת: איש הגשם יהודה

נכון סיגל היא טובה ובעיקר אנושית בהצלחה

02/08/2007 | 19:44 | מאת: מאיר

יוסי תהיה חזק .

03/08/2007 | 07:25 | מאת: צVק@

להגשת תביעה אין צורך בעורך דין הצורך בעורך דין אם בכלל מתחיל רק אם הערעור הראשון שתגיש לא יתקבל ותרצה לערער בפני בית משפט, עד אז - עורכי הדין מיותרים ומלבד ליוי מוראלי אינם מקנים שום יתרון תחשוב אם אתה לא מעוניין להקצות את המשאבים שלך לכיוון יותר יעיל בינתיים האם אתה (בהווה או בעבר) בתהליך טיפולי כל שהו בהצלחה צVק@

מנהל פורום טראומה והלם-קרב