גבר שהתחתן שלוש פעמים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

07/07/2007 | 20:41 | מאת: עיני שקד

והוא כרגע גרוש בנוסף יש חוסר יציבות בקשרים אישיים ברמות קשות מאוד זה קשור להיותו הלום קרב ??

שלום 'עיני שקד', כמעט כל קושי בהתמודדות עם קשיי החיים עשוי להתפרש כתופעה פוסט-טראומטית, אבל כדאי להיזהר מלאבחן ולשפוט אחרים על-פי סימנים חיצוניים. גם אם להלומי-קרב יש קושי בהתמודדות עם המעגל המשפחתי והחברתי, אין זאת אומרת שכולם מגלים חוסר-יציבות בקשרים הבין-אישיים. להפך. נפגעי הטראומה זקוקים לסביבה מבינה ותומכת, ואלו שזוכים לכך יודעים לקיים חיי משפחה יציבים וטובים, למרות כל הקשיים. חלק מן הקושי של הלומי-הקרב נובע מכך שהופקרו על-ידי המדינה, על-ידי משרד-הביטחון, ולעתים גם על-ידי חבריהם ובני-משפחתם, שמתקשים להתמודד עם הפציעה הרגשית שלהם. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב