עזרה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/07/2007 | 20:04 | מאת: אורן ש.

ערב טוב, אשמח לכל תגובה/יעוץ בנושא האמור: לפני כשנתיים הוגשה תביעה נגד משרד הבטחון באמצעות עו"ד לצורך הכרה בתובע כ"הלום קרב", הפרטים בקצרה- משרד הביטחון טוען כי תיקו הרפואי הצבאי של התובע "אבד", הצענו להגיש את התיק הרפואי האזרחי אשר מפרט לפרטי פרטים את יסורי התובע במהלך השנים שלאחר הפגיעה ועד עצם היום הזה. קצינת התגמולים מסרה כי לבקשתם קיבלו מביטוח לאומי פרוטוקול ועדה אשר קבעה לתובע אחוזי נכות צמיתים ושיהיו בקשר בהמשך. עו"ד המטפל טוען כי אין מה לעשות ויש לחכות לאיזושהי תגובה ??????? מעבר לפניה לקצינת התגמולים לא נעשה שום דבר בתיק זה. אבקשכם את עזרתכם לאור ניסיונכם - האם כך מתנהלת תביעה או לחילופין מה השלבים בתהליך כזה. אודה לכל מי שיאיר לי את הדרך. שוב תודה.

05/07/2007 | 21:11 | מאת: איש הגשם יהודה

נו אתה יחסית במצב טוב לי ולעוד כמה חברים מעבר לענין שהתיק אבד לטענם גם לא הופיע שהיינו פעם חיילים אז אורן סבלנות והרבה ובהצלחה

06/07/2007 | 11:25 | מאת: אלן

שלום אורן מתוך בעל ניסיון צריך להקשיב לעורך-דין . זה שאומרים שהתיק אבד . לא צריך להתרגש מזה . אתה צריך להעזר בהרבה סבלנות . זה יכול לקחת הרבה זמן . האם יש לךעדויות ומסמכים שמעידים על השירות שלך זה מה שחשוב ? הרבה הצלחה וסבלנות . אלן

שלום אורן, לצערי, אינך הראשון שבתגובה להגשת תביעה נאמר לו ש'תיקו אבד'. זוהי רק ההתחלה של תהליך ארוך, שבו יעשה משרד הביטחון כל מאמץ למנוע את ההכרה בהלומי-הקרב. למרות הצהרותיו של רוני מורנו על הטיפול בהלומי-הקרב, בפועל מתעלל משרד הביטחון במי שמגיש תביעה להכרה בזכויותיו. כשביקשתי מרוני מורנו, במכתב רשום ששלחתי לפני כשנתיים, לשתף אתי פעולה כדי לסייע להלומי-הקרב להיות מודעים לזכויותיהם, לא קיבלתי ממנו כל תשובה עד היום (החוק מחייב מענה בתוך עשרה ימים). האם עורך-הדין שלך מומחה בסוג זה של תביעות? אם לא, כדאי לפנות לאחד המומחים. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב