תביעה - משרד הביטחון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/07/2007 | 21:10 | מאת: ישי

שלום לכולם. אני חדש בפורום אני מתכוון לתבוע את משרד הביטחון ומעוניין לקבל המלצה על עו"ד. אשמח גם לשמוע מימי שכבר בתהליך

06/07/2007 | 11:27 | מאת: אלן

קיימים שני עורכי -דין טובים שמתעסקים בתחום סיגל יער , יש לה אתר אינטרנט ועומר יעבץ . בידידות אלן

06/07/2007 | 22:52 | מאת: חבר

חבר יקר רק אתה יכול להסביר ולשכנע את הועדה עזוב עורכי דין . יושבים שם בני אדם ששואלים שאלות לעינין ,עברתי ועדה לפני שבועים בהצלחה

שלום ישי, גם אני מצטרף להמלצה על עו"ד סיגל יער. אני עצמי לא נעזרתי בעורך-דין בשלב הראשון של התביעה. בשלב זה עליך לשלוח חוות-דעת של מומחים לטראומה בצירוף עדויות על האירוע ועל הפגיעה שנפגעת. אני זכיתי לתהליך 'קצר' במיוחד, משום שאני כבר מוכר כנכה צה"ל, ולכן הטיפול ארך מעט פחות משנתיים. במקרים אחרים זה נמשך מספר שנים, גם בסיוע של עורך-דין. עורך-הדין יכול לעזור לך בייעוץ בזמן התביעה, ובמיוחד אם אתה מתכוון לערער בבית-המשפט. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

26/01/2008 | 19:22 | מאת: שלומי

אני חייל המשרת בחיל האויר תל נוף,אחריי שסיימתי טירונות התחלתי לעבור טיפולים בברך כי הרגשתי כאבים ואני עובד בתור מכונאי מטוסים שהעבודה מצריכה את כל הכוח שבגוף בשביל לעבוד ועקב הבעיה שהתחילה בטירונות הבעיה התפתחה וכנראה שאני אזדקק לניתוח בברך רציתי לדעת אולי מגיעים לי פיצועים תודה רבה על מתן השרות יודה לכם אם תצרו איתי קשר בהקדם האפשרי תודה שלומי

מנהל פורום טראומה והלם-קרב