מפגש ודיון על החווה הסינית ותופעת הלם הקרב...

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/06/2007 | 18:34 | מאת: michaelhk

חברים. ביום שלישי ה-26.06.07 יתקיים בחנות צומת ספרים בדיזנגוף סנטר, תל אביב (בקומה השנייה )בשעה 1930 דיון עימי על ספרי "מראה סדוקה".הדיון יסוב על שני היבטים:קרב החווה הסינית-מיתוס או כישלון.תופעת תסמונת הלם הקרב- שני נושאים הנדונים גם בספרי... אשמח לפגוש מי מכם במפגש זה. להתראות. מיכאל.

שלום מיכאל, אני שמח לשמוע על הערב לכבוד הספר, ומאחל לך הצלחה. לצערי, לא אוכל להגיע לתל-אביב. להתראות, דרור

26/06/2007 | 09:14 | מאת: צVק@

בוקר טוב מיכאל לצערי ראיתי את ההזמנה רק עכשיו ולא אוכל להגיע מבאר שבע אשמח להגיע למפגש הבא בב"ש בהצלחה צVק@

מנהל פורום טראומה והלם-קרב