ראש

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/06/2007 | 10:07 | מאת: ניל

ד"ר דרור גרין שלום רב! הנני בן 29, נכה צה"ל, לפני כחצי שנה בעת תרגיל ריצה, במסגרת שירותיי בצבא, החלקתי על הרצפה ונחבלתי בכתף ובראש (בראש אין סימני חבלה), בעקבות האירוע הזה, הנני מרגיש לעיתים קרובות כאבי ראש דבר שלא היה לי בעבר ונוטל כדורי אופטלגין להורדת כאבי הראש. השאלה שלי : האם ניתן להגיש תביעה בעקבות כאבי הראש בעקבות המקרה הנ"ל ותודה מראש.

שלום ניל, אם נפגעת במהלך שירותך הצבאי אתה זכאי לסיוע רפואי מצד משרד-הביטחון. אינני מומחה לתביעות הקשורות בפציעות גופניות, וכדאי שתתייעץ ברופא לגבי אופי פציעתך. כדי להגיש תביעה עליך להשיג חוות דעת של אנשי מקצוע המומחים בתחום הפגיעה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב