החמרה במצבי הנפשי.

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/06/2007 | 20:26 | מאת: אבי

הרופא המטפל בי מטעם משרד הביטחון הודיע לי שיש החמרה גדולה במצבי. אושרה לי נכות של 15% אולם לאחרונה הוגדלה כמות התרופות שאני מקבל והרופא אמר לי לפנות לאגף השיקום ולהודיע להם שיש החמרה במצבי.. אגף השיקום ביקש שהעו"ד שלי יפנה והוא לא מוכן לפנות בלי חוות דעת מהרופא. בקיצור אני שוכב בבית כי הכדורים גורמים לי להרגיש כמו אבן ומחכה למעשה למוות שיגאל אותי מהייסורים שאני עובר כבר 5 שנים. מה עושים כדי להזיז את העניינים?

שלום אבי, אם הרופא המטפל בך הודיע על החמרה במצבך, עליך לדרוש ממנו חוות-דעת, לבקש את הטפסים מאגף השיקום ולתבוע ממשרד הביטחון לעדכן את אחוזי הנכות שלך. אם יש לך עורך-דין, הוא יכול לעשות זאת בשבילך, אך הוא צודק, ועליך לדאוג לקבל חוות-דעת מהרופא, וכדאי גם לפנות לרופא מומחה באופן פרטי, שייתן לך חוות-דעת נוספת. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

11/06/2007 | 09:19 | מאת: אלן

למעשה הייסורים הללו הם מנת חלקו של כל אחד מיתנו . צריך סבלנות של כורדי כדי לעבוד מול משרד הביטחון ובעיקר אסור לפחד ולהתייאש . צריך לכך שמשרד הביטחון הוא גוף שזז באיטיות מרגיזה ויודע היטב לעצור את מחוגי- השעון . לא אני לא איש בשורה . אבל יש תקווה בסוף המנהרה . לא להתייאש . בידידןת אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב