פרטים על ראש האגף

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

31/05/2007 | 13:25 | מאת: רחמים

שלום לכולם! האם מישהו מכיר את הטלפון של לשכתו של מר רוני מורנו? אי מייל שלו? או כל דרך שהיא ליצור עימו קשר על מנת שאוכל להפגש איתו.הנושא חשוב ורציני עבורי אך אין בידי שום פרט לצערי ליצירת קשר... תודה רבה, רחמים [email protected]

שלום רחמים, אתה יכול לכתוב לרוני מורנו, ראש אגף השיקום, רחוב דוד אלעזר 18, הקריה, תל-אביב 61070. אתה יכול לשלוח לו גם פקס: 03-6975076. אני עצמי שלחתי לו מכתבים רשומים, ופקסים לפני שנה וגם בחודש האחרון, ולמרות שהחוק מחייב תשובה בתוך עשרה ימים, עד היום לא זכיתי לכל מענה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

10/06/2007 | 10:50 | מאת: אבי, נכה צה"ל

אני נכה בעל אחוזי נכות מאוד גבוהים, פניתי לר' אגף השיקום, רוני מורנו וקיבלתי תשובה וגם סיוע, הוא עוזר להרבה נכים וחבל שנאמרים כאן דברים לא נכונים

04/05/2008 | 01:26 | מאת: טל יוסי

אני לאחר בקשות חוזרות ונישנות להיפגש איתך ניעניתי בסרוב מספר התיק שלי הוא 675499 תקרא ותלמד אני מתכון להתאבד וזו תהיה הפעם ה9 שלי לאחר שהפסדתי את כול מה שיש לי בחיים ולך כמו לכול המערכת שאתה עומד ברואשה תהיו אחראים למותי שלך ולא בהוקרה טל יוסי אתה צריך להודות לי שחסכתי לכם הרבה כאב ראש

מנהל פורום טראומה והלם-קרב