ועדה רפואית

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

22/05/2007 | 12:09 | מאת: tom

אני עומד בימים הקרובים בפני ועדה של משרד הביטחון עקב פוסט טראומה דיכאון והתקפי חרדה קשים המדמים התקפי לב אני שותה ביום 20 מ"ג ציפרלקס ו 3 פעמים ביום 05 קסאנקס אקס אר שמעתי שהועדה מתייחסת ממש בזילזול לאנשים שמגיעים האם זה נכון?

22/05/2007 | 17:36 | מאת: רני

אל תשכח לספר לוועדה שאתה סובל מהפרעות שינה וחלם בלילה על הקרב ורואה את הנפגעים ומתעורר מזיע כולך. חשוב לספר שראית את המוות בעיניים ואתה חוזר ורואה זאת בחלומות שלך. הכדורים לא חשובים במיוחד, חשוב שתספר לוועדה על הרבה חלומות במשך השבוע והם משבשים לך את החיים, אתה חייב לישון ביום, אתה מאד עצבני ואגרסבי כלפי משפחתך.

22/05/2007 | 19:13 | מאת: tom

תודה

23/05/2007 | 18:04 | מאת: חבר

שלום עברתי ועדה לפני כחודש בת"א. ישבו 4 רופאים דיברו לענין ובכבוד .יש ליפנהם את כול החומר שלך, רק תכוון אותם לדברים החשובים, תיתמקד בקושי התיפקודי {אל תשמע לכול הסיפורים וההפחדות בפורומים השונים, גם אותי בילבלו והוסיפו מתח נוסף} מקוה שתקבל את מה שמגיע לך

24/05/2007 | 10:28 | מאת: אלן

תזהר משאלות מכשילות . תדבר רק על מצבך בצבא ואחרי הצבא . מה שקדם ממש לא לעניין .תיהיה טבעי .אל תתאפק לומר את מה שאתה המרגיש . תענה עניינית לשאלות רק אם הם הגיוניות . אומנם זה כללי אבל טוב לכל וועדה . מתייחסים הכבוד רק שהם לא תמיד בצד הנפגע .

מנהל פורום טראומה והלם-קרב