דני הלוחם דני דרכי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/05/2007 | 10:14 | מאת: מאיר

ההלוויה היום בעה 4 ביבלין ליד שפרעם .

06/05/2007 | 19:32 | מאת: לי

לא הספקתי לראות בזמן. דני היה לוחם בכל המובנים. כעת הוא נח.

06/05/2007 | 21:54 | מאת: איש הגשם יהודה

יהי זכרו ברוך

12/05/2007 | 17:31 | מאת: איילת דרכי-מלכה

מאיר, ראשית, קיבלתי את ההודעה שלך בנייד של אבא ותודה על התמיכה. שנית,כל השנים ידעתי שאבא שלי הוא אדם דגול עם אידיאלים אבל לא ידעתי שדרכו עליו בצורה כזו במשרד הביטחון ושהתעללו בו ושהערימו עליו קשיים עד כדי כך.אני כואבת את מותו של אבא שהיה עבורי החבר הכי טוב וחלק מנשמתי.אני מבטיחה שאני אעשה כל שביכולתי להמשיך את מאבקו גם למען אחרים. אני מקווה שמר מוטי אסייג וכל חבריו למשרד הביטחון ישנים טוב בלילה,כשהם יודעים שמאחורי כל שם של נכה צה"ל יש גם משפחה שסובלת ושמאחורי כל שם קיימת גם נשמה. מי שמעוניין לכתוב לי יכול לעשות זאת למייל [email protected]

איילת יקרה, אני משתתף בצערך, ומזמין אותך להצטרף לפורום שלנו. שלא תדעי עוד צער, ד "ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב