דני ז"ל

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

שלום לכולם, לפני מספר דקות התקשר אלי מאיר, שהיה בדרכו מבית-החולים, וסיפר לי שדני לא עמד בניתוח, ונפטר. יהי זכרו ברוך, דרור

06/05/2007 | 10:01 | מאת: צVק@

משתתף בצער המשפחה ראו תכתובת בנושא http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=309225

06/05/2007 | 13:18 | מאת: "אור

אני קצת מבולבל... מי זה דני?? הבחור שגר בקרית אתא......בגבעת רם?? ההוא שמסתובב עם מסכת חמצן?. וואלה אני מבולבל לגמרי

06/05/2007 | 19:30 | מאת: לי

אני המומה! רק לפני כמה ימים שאלתי עליו, אחרי תקופה ארוכה שלא שמעתי ממנו! כל כך התלבט, האם הצליח לסדר עבור משפחתו את מה שרצה? קשה לי להאמין! איזו טרגדיה!!! אני מקווה שכעת לפחות הוא נח ולא סובל. :(

09/05/2007 | 23:00 | מאת: אלן

לא מזמן קיבלתי עוד מייל שלו מלא אופטימיות . הוא לא רצה להדאיג . לא סיפר לי כלום . לא רצה כנראה להעיק . אני זוכר אותו בתוך לוחם אמיתי .עשה הכל כדי שיעשה צדק אם עצמו ועם כל הלומי-הקרב . הוא העביר לי שיעור של לוחם שלא מוותר ונלחם כל הזמן למען המטרה . אני חש עצוב כל-כך . המאבקים שלו התישו אותו . בלחימה שלו היה מסר חשוב לשמור על כבודינו . יהיה זיכרו ברוך אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב