מהדורה מודפסת של "מראה סדוקה"

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

23/04/2007 | 06:18 | מאת: michaelhk

חברים,יום זיכרון סביר עד כמה שאפשר. מהיום נית למצוא בכל חנויות הספרים את הספר "מראה סדוקה" המתאר את קרב החווה הסינית במלחמת יום כיפור מנקודת מבטו של מט"ק בגדוד 100 שנחלץ לעזרת צנחני 890 הלכודים במישורי החווה. הספר מתאר את הקרב שהפך עם השנים למיתוס גבורה שקרי שנועד לכסות את ערוות הגנרלים שהשליכו אותנו לקרב התאבדות זה.כן מתואר בספר המאבק במענק השחרור היחודי שקיבל המט"ק ביחד עם רבים מהלוחמים האחרים בקרב- תסמונת הלם הקרב-מענק המלווה אותו מאז ועד היום... יום טוב. מיכאל.

23/04/2007 | 19:44 | מאת: איציק כוכב יאיר

קראתי את הספר, מאלף, מרתק ואמיתי. ניכר שהכותב עבר חויות קשות ומעביר אותן בצורה מרגשת ומעניינת.

24/04/2007 | 07:53 | מאת: michaelhk

איציק,כוכב יאיר. תודה על הפירגון. מיכאל.

שלום מיכאל, אני מאחל לך הצלחה במכירת הספר בחנויות. ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב