דבר הכי קשה בתקופת פסח

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

30/03/2007 | 18:53 | מאת: אלן

אני שונא את תקופת החג ובעיקר חג פסח . זה התקופה שצפים בי כל רגשות החרדה והזיכרונות מן הכלא . מקום שלא הרגשתי שום חג . הפעם באחרונה שעשיתי שם סדר הוא ערך בדיוק חמש דקות לאחר מכם רצנו לשמירה . היה בדיוק הקפצה בגלל מהומה . כמה מוזר היה לחגוג חג חירות בכלא . מאז אני לא מצליח להתחבר בחזרה . כמו חלקים שצריך להדביק בחזרה . הללואי שיהיה לכולנו חג שמח .

אלן יקר, לכל אחד מאתנו יש תאריך המעורר בו את הזכרונות הטראומטיים. אני מקווה שתעבור את החג הזה בשלום, ואולי אפילו יישמרו לך ממנו זכרונות טובים, שיחלישו קצת את הזכרונות הקשים. חג שמח, דרור

03/04/2007 | 20:15 | מאת: אלן

תודה דרור וחג שמח וכשר לך ולכל בני משפחתך . בידידות אלן

03/04/2007 | 20:15 | מאת: אלן

תודה דרור וחג שמח וכשר לך ולכל בני משפחתך . בידידות אלן

03/04/2007 | 20:15 | מאת: אלן

תודה דרור וחג שמח וכשר לך ולכל בני משפחתך . בידידות אלן

מנהל פורום טראומה והלם-קרב