מדברת לבד

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

04/03/2007 | 01:45 | מאת: פאולה

שלום יש לי ילדה בת 3 וחצי דוברת ספרדית ועברית גם יחד ילדה די חכמה ,לפעמיים עצבנית כועסת,היא העמצעית , הדבר שמציק לי הוא זה שלפני 3 שבועות היא התחילה לדבר לבד מסתכלת לשמיים עושה תנועות בידיים כמו שפת סימנים די שמחה שרה מדברת אבל לא וספרדית וגם לא ועברית אני שואלת אותה עם מי היא מדברת היא עונה לי עם חברה , והיום היא אמרה לי שהיא מדברת עם עצמה (דרך הגב אימי ראתה אותה מדברת עם הראי אז היא אמי אמרה לה זאת את היא הילדה אמרה מה כן זאת אני זאת החברה, (רואה די הרבה טלויזיה) משחק מחשב גם, זה קורא לה באמצעה היום או 3 6 לפנות בוקר כשהיא מתעוררת לפני 6 חודשים היא (איתה אצל רופא שינים גז צחוק, ולפני חודש גם עוד הפעם 3 שינים מקדימה אין לה אולי זה יכול להיות? או שהיא משתגעת לי למי לפנות תודה מראש ג'סיקה

שלום פאולה, הילדה שלך נורמלית לגמרי. היא לא השתגעה, והיא פשוט בעלת דמיון בריא, וכמו ילדים אחרים בגילה היא משחקת עם חברים דמיוניים. אין כל סיבה לדאגה. בברכה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב