ארגונים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/02/2007 | 17:56 | מאת: שיר

1. האם מישהו מכיר ארגונים, אגודות או עמותות הנותנים סיוע לנפגעי הלם קרב? 2. איזה גוף מטעם המדינה מטפל בנפגעי הלם קרב?

11/02/2007 | 19:49 | מאת: צVק@

1. נסה/י את עמותת נט"ל - נפגעי טראומה לאומית 1800363363 עמותה פעילה מאוד בתחום עם הרבה ידע ונסיון 2. א. משרד הבטחון אגף השיקום מטפל במי שהכיר בהם כנכים על רקע פגיעת PTSD 2. ב. בתל השומר יש יחידה צבאית - היחידה לתגובות קרב המטפלת בחיילים וחיילים לשעבר עוד לפני שהוכרו על ידי משה"ב להשתמע צביקה את/ה מוזמנים ליצור קשר (בשעות היום) 052-2888486 עדיף מטל' עם מספר מזוהה

מנהל פורום טראומה והלם-קרב