דחוף!דחוף!דחוף!

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/01/2007 | 12:23 | מאת: חיוך אופטימי

אני לא בטוחה אם לקחתי היום תרסיטל או לא, פשוט לא זוכרת. האם עדיף לקחת בכל מקרה, או לדלג על היום? זה ממש חשוב כי אני חושבת שפספוס של יום יכול לגרום לתופעות לוואי, לא? ומצד שני לא רוצה לקחת מנת יתר או משהו כזה

שלום לחיוך, מידע בנושאי תרופות תוכלי לקבל בפורום פסיכיאטריה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

22/03/2009 | 23:10 | מאת: רונן

שלום רב למנהלי הפורום ותודה מראש על הזמן שלכם,אני בבעיה ואשמח לקבל את ההמלצה שלכם איך לפעול בעיניין. אני בחור בן 27 הסובל מכאבים בכל הגוף,עיקר הכאבים ובקושי אני מצליח לתפקד בגללם הוא בכתפיים,אני אחרי 5 ניתוחי כתף והם לא מצליחים,לגוף שלי יש כאבים הרבה יותר חזקים ממשאמורים להיות לי לפי סוג הפציעות שלי,שום כדור נגד כאבים לא עוזר לי ותאמיני לי שניסיתי הכל!!! ארקוקסיה,אתופן,מורפיום,זריקות מרקאין דפרומדול וולטרן לכתף,ציפרלקס,אלטרולט במינונים מפלצתיים,אני מטופל אצל רופאת כאב אחרי טיפול כושל של 120מ"ג סימבלטה בשילוב של 150מ"ג ליריקה,היא אמרה לי שחושבת שרק קנאביס רפואי עלול לעזור לי,היא פיקססה את המסמכים לפסיכיאטר ברוך יהודה שאמור לאשר את זה אבל הוא דחה את הבקשה,ורוצה שאביא לו גם אישור מראומטולוג ופסיכיאטר,להשיג אישור מראומטולוג לא תהיה לי בעיה,אבל אני לא מצליח למצוא פסיכיאטר שיאשר לי את זה,הם לא מוכנים לשמוע על זה אפילו,ואני לא יכול ללכת לברוך כהן באופן פרטי כי אין לי את הכסף לזה,אני בקושי עובד בגלל הכאבים וגם אין לי מושג איפה הוא מקבל,אני מחפש ולא מוצא,מה אני יכול לעשות כדי שפסיכיאטר יאשר לי את הקנאביס? אולי אתם מכירים מישהי ממכבי שמתעסק עם זה שיש לו נסיון,כי אני ממש סובל מכאבים ולא מתפקד,אשמח אם תוכלי לשלוח לי למייל שם של פסיכיאטר של מכבי שיוכל לעזור לי במידה שאתם מכירים מישהו כזה,תודה ושבוע נעים.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב