הספר "מראה סדוקה"...האם קראת?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

20/01/2007 | 08:29 | מאת: michaelhk

דרור, שלום. היה לי עניין לדעת באם קראת את הספר ? ובאם קראת אותו לשמוע את חוות דעתך והערותיך , הארותיך לכרונולוגיית הטיפולים שעברתי... במידה ותרצה אוכל לשלוח למייל הפרטי שלך עותק של הספר , על מנת שתוכל לחוות עליו דיעה כזאת או אחרת בפני חברי הפורום... יום טוב. מיכאל.

שלום מיכאל, אתה יכול לשלוח לי את הספר באמצעות האימייל, אבל אינני יכול להבטיח לקרוא אותו מיד. אני מציע שתספר לנו כאן, בפורום, על מה שהביא אותך לכתוב את הספר, ותחלוק אתנו את מה שהתנסית בו. חברי הפורום ישמחו להתייחס לדברים ולשתף אותך בניסיונם. בעיני דיאלוג כזה חשוב יותר מביקורת שלי על הספר. בהצלחה, דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב